Inici

Marca Col·lectiva "Productes de la Segarra"

El Consell Comarcal ja disposa oficialment del títol de propietat de la marca "Productes de la Segarra" i la seva imatge (Marca nacional col·lectiva núm. 3.084.834).

Aquest distintiu ha de servir per donar personalitat i reconèixer els productes agroalimentaris de la comarca de la Segarra. El distintiu de la marca permetrà identificar els productes de la Segarra davant el consumidor, posar-lo en valor i associar-lo a les seves garanties d’origen

Les petites empreses agroalimentàries de la comarca ja poden sol·licitar al Consell Comarcal l’autorització per fer ús de la imatge en els suports que desitgi: etiquetatge, embalatge, adhesius, materials de difusió, etc.


Les empreses autoritzades hauran de complir els requisits que s'estableixen en el Reglament d’Ús de la Marca.

Reglament d'ús (pdf)

 

A l'annex 2 s'estableix el procediment que hauran de seguir les empreses autoritzades per a l'ús de la Marca. 

Annex 2 (pdf)

 

Cal que les empreses productores interessades en formar part del grup d’empreses amb distintiu “Productes de la Segarra” facin arribar, al Consell Comarcal de la Segarra, el full de sol·licitud, amb les dades necessàries, i la documentació que s'especifica en el mateix full de sol·licitud.

Full sol·licitud d'autorització d'us de la Marca (pdf)

 

Es podrà presentar la sol·licitud en dues modalitats:

Modalitat paper:  La sol·licitud i la documentació necessària s'haurà d'entregar al registre general del Consell Comarcal de la Segarra.

Modalitat telemàtica (amb certificat digital): La sol·licitud i la documentació necessària s'ha de trametre via eTRACC.  Prémer al següent enllaç.

 
joomla templateinternet security reviews