Inici > Vins i licors > Port of Dragons

Port of Dragons

GINEBRES PORT OF DRAGONS

Destileria Premium, SL és un empresa dedicada a l'elaboració artesanal de destil·lats, seguint els processos de destil·lació tradicional  en alambrins de coure.

Elaboren tres tipus diferents de ginebra i un vodka:

Ginebra 100% PURE: ginebra clàssica seguint la producció tradicional de les ginebres del segle XVIII, mitjançant 4 destil·lacions. Una ginebra tradicional amb intensos sabors vellutats a regalèssia, anís, pi, cedre i suaus herbes del bosc.

Ginebra 100% FLORAL: ginebra creada seguint processos de destil·lació tradicional amb fragàncies d'herbes i flors naturals que li donen una sensació i un gust a flors.

Ginebra 100% DRY:  Ginebra creada seguint l'estil London Dry Gin, de suaus aromes i sabors a flor de taronger, taronja confitada i nespra.

Vodka 100% NEUTRAL SPIRITCreat tenint en compte la tradicional producció de Vodka rus, seguint el seus origens, compost de cereals i ordi maltat. Obtenint un perfecte destil·lat neutre, amb subtils i estructurats aromes i sabors.

 

La seu de l'empresa i la creació i producció dels productes Port of Dragons es realitza a Cervera. Distribueixen a establiments especialitzats i al sector de la restauració.

Informació addicional

  • Direcció: Crta. NII, km 517 (Av. Tàrrega)
  • Població: Cervera
  • Provincia: Lleida
  • Persona de Contacte: Oscar Tamayo
  • Telèfon: 973534375
  • Correu electrònic: oscar@portofdragons.com

Galeria d'imatges

joomla templateinternet security reviews