Inici > Fruits secs i cereals > Dàlit Natura

Dàlit Natura

DÀLIT NATURA és una empresa de recent creació, amb seu a Tarroja de Segarra, especialitzada en comercialitzar fruita seca ecològica.

L'elaboració dels productes que comercialitzen es fa seguint mitjans tradicionals, artesants i naturals. La matèria primera són fruits secs i llavors d'agricultura ecològica.

Entre els products i trobem... LLAVOR ACTIVA!!!

La tècnica d'activació consisteix en "despertar" la llavor del seu estat de latència, per mitjans completament naturals.

Les llavors es troben en un estat de protecció, posseeixen energia i nutrients latens esperant el moment de sorgir per transformar-se en arbre. A Dàlit Natura, les activem mitjançant una tècnica d'immersió natural que la llavor identifica com l'inici del seu moment d'activació, despertant tota la seva energia. Aquesta pràctica és similar a la dels esquirols, que enterren els fruits no només per tenir una reserva d'aliments, sinó també per afavorir la seva activació i germinació i menjar-los en el seu ple potencial nutricional.

Una vegada activades, les submergim en AIGUA DE MAR degudament certificada que concentra tots els minerals necessaris en el cos humà, posteriorment les deshidratem perquè romanguin inalterades en el seu estat de plenitud fins al seu consum. D'aquesta manera s'aprofiten d'una millor manera totes les seves propietats nutricionals a més són més digeribles i més delicioses, amb la sal perfecta.

Els productes que ofereixen:

Ametlla dessecada SLOW al SOL

Avellana dessecada SLOW al SOL

Ametlla dessecada SLOW al sol amb farigola

Avellana dessecada SLOW al sol amb farigola

Mesclat energia mediterrània “les postres del músic”

Mesclat amanida aromàtica, fruita seca, llavors, coco i farigola

Ametlla activa amb aigua de mar

Ametlla activa amb all

Ametlla activa amb ceba

Ametlla activa amb menta

Llavor Activa amb Aigua de Mar


 

Informació addicional

  • Direcció: C. de la Bassa, 7
  • Població: Tarroja de Segarra
  • Provincia: Lleida
  • Persona de Contacte: Ramon Gené Coma
  • Telèfon: 973554044-685033733
  • Correu electrònic: admon@dalitnatura.com

Galeria d'imatges

Més en aquesta categoria: Josep Morera »
joomla templateinternet security reviews