Inici > Productes làctics i derivats > El Pastoret de la Segarra

El Pastoret de la Segarra

El Pastoret és una empresa familiar de Sant Guim de Freixenet (La Segarra) que té els seus orígens en la producció casolana de mató. Fidels a la seva filosofia per potenciar sabors i textures tradicionals en cada un dels seus productes, Pastoret s'ha posicionat com a referent en el mercat de productes làctics premium com el iogurt, el formatge fresc o la crema catalana. Des dels seus inicis, al 1992, la companyia ha conservat els processos artesanals d'elaboració a la vegada que ha apostat per la creativitat en el desenvolupament de nous productes. 

L'esforç en el desenvolupament de noves especialitats ha donat lloc a una àmplia gamma de postres, tant de caràcter tradicional com de sabors innovadors, i una varietat de productes referenciats en més de 5.000 punts de venta del país:


- Iogurts artesanals: natural, natural ensucrat, amb maduixa, amb prèssec-maracujà, amb gerds, estil grec, iogurt artesanal desnatat natural i iogurt artesanal desnatat natural endolcit amb estèvia.

Kéfir. 

Capritxos de iogurt: poma al forn, taronja i xocolata, llimona i menta, mango i fruits del bosc. 

Receptes originals amb iogurt: Meló de Cantaloup, llimona verda, coco i pinya, te vermell i albercoc, i plàtan i dolç de llet.

Crema Catalana: tradicional, amb poma al forn o amb caramel.

- Arròs amb llet.

- Mató.

- Formatge fresc de cabra. 

Informació addicional

  • Direcció: Polígon Ind. Bosc del Ferran, s/n
  • Població: Sant Guim de Freixenet
  • Provincia: Lleida
  • Persona de Contacte: Xavier Pont
  • Telèfon: 973556039
  • Correu electrònic: comercial@pastoret.com

Galeria d'imatges

joomla templateinternet security reviews