Inici > Vins i licors > Licorera de la Segarra

Licorera de la Segarra

La Licorera de la Segarra és una empresa familiar dedicada a l'elaboració de licors artesans i vins propis, des de 1928.

Els productes que elaboren són:

Ratafia de la Segarra: elaborada amb nous verdes, posades en maceració durant tres mesos. L'envelliment es fa en botes de fustes de roure. Li donen a la ratafia un gust agradable i distintiu. Beguda tònica i digestiva si es pren amb gel, especial per a aperitius.

Licor de Camamilla: Beguda tradicional de la Catalunya interior. Licor preparat amb flors de camamilla de secà (més saborosa i aromàtica que la de les terres humides). Les maceracions hidroalcohòliques de la mateixa acnsegueixen, també, un color daurat caracterísitc.

Aromes de la Segarra: licor natural d'herbes (farigola, menta silvestre, camamilla, herba de flors de fulles blanques i el cor d'or), agradable, digestiu i estimulant. Funciona molt bé com a aperitiu.

Licor de menta Jaç-1: El licor de menta és un elaborat refrescant i estimulant, fet per les maceracions d'herbabona, amb dosis d'extractes de menta piperita (tarongina). Té les característiques de la menta fresca.

Licor de préssec "El cargol": Licor elaborat amb préssecs de vinya. S'obté de la maceració dels fruits, endolcit amb els sucs del préssec natural i sucre.

Licor de poma verda "El cargol": Licor elaborat amb la maceració de Poma de Lleida, de gust familiar i aparença agradable.

Disposen d'un punt de venda propi, a Cervera, on també ofereixen vins i licors d'altres contrades.

Informació addicional

  • Direcció: C. President Companys, 1
  • Població: Cervera
  • Provincia: Lleida
  • Persona de Contacte: Xavier Carbonell Vidal
  • Telèfon: 973530107
  • Correu electrònic: licoreradelasegarra@gmail.com

Galeria d'imatges

joomla templateinternet security reviews